vineri, 2 mai 2014

Resedinta mea de vara e afara. Adica a lui Bonnie

L-am mutat pe tandrete de iubire de gogoloashca in balcon. Din motive de aer pentru el, spatiu pentru mine in casa si, motiv pratic de zilele astea, o oarecare curatenie, cu reamenajat, rearanjat si... in general, de sarbatorit 1 mai prin munca. Multumesc, la fel!
Asadar, Bonnie va sta toata vara in balcon.

Cred ca se intreaba daca suportul de rufe e vreo cusca mai mare, pentru vreo lighioana vecina cu el. Pai, cam e, doar ca nu e cusca...

Franjurii si hainele sunt numai bune de ros. In general, roade tot ce prinde, dar cand se infige in fire prefer sa il eliberez de aceasta grija si sa scap pe toata lumea cu bine, decat sa ii fac poze. Cu pozele e un chin, pentru amandoi. Mai ales pentru mine, ca el e iute ca otelul - sau otetul - si cu greu il prind in poze clare.

Dar il prind la mangaiat sub urechi, spre falcute, si atunci sta. Daca ma opresc mai mult de 10 secunde, deschide ochii. "Pai, ce facem aici? Mangaiem sau ne batem joc?"Un loc preferat de noi amandoi este cand imi sta in poala. Ar ramane acolo ore in sir, prins in brate, cu boticul pe mana si mangaiat. El ar sta ore in sir, inca nu am incercat la plural.
Va pupa Bonnie! Care de aproape o saptamana a invatat sa bea apa de la tuturoiul atarnat de cusca, deci gata cu tava cu apa, aia e pentru gaini, draga, sau pentru iepuri bebelusi. Bonnie a plecat pe 4 luni! Pai?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu