joi, 22 mai 2014

Doamna, noi nu mancam pe tastatura!

Cu aceasta replica am explicat candva, in alte timpuri si spatii, de ce pe etajul alocat departamentului meu exista si o bucatarie. O doamna nou venita sa dea indicatii nu intelegea de ce, pe langa X birouri unde se lucra, mai exista un spatiu de cafea, socializat si mancat.

Sa ne reamintim cum ii sta bine omului sanatos sa manance. NU este, insa, o postare de facut apologia mugurilor si a frunzelor.

Primul loc ii revine mancatului la masa. Adica, sa stam la masa! Nu in picioare, in alergare si nici sa crontzanim ceva ...pe tastatura.


Foto: http://megan-deliciousdishings.blogspot.ro

Pe locul doi gasim mancatul bine de trei ori si cel mai bine la pranz sau la micul dejun. In orice caz, cea mai simpla masa va fi cea de la incheierea zilei.

Apa si hidratarea in general sunt si ele pe podium.

Restul regulilor va invit sa le cititi aici. Pretextul articolului unde va trimit este exemplul francez al educatiei culinare, caci ea trebuie sa fie numita asa, cred eu. Educatia culinara ca parte din civilizatie. Pentru ca de acolo sa decurga starea de sanatate, starea de spirit si cheful de a trai intr-o comunitate, in general!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu